FISKESPA KOLDING

Garra Rufa hedder de små doktorfisk, som forsigtigt suger og nipper de døde hudceller af dine fødder.


Kom 2 og betal kun for 1

Vi tilbyder fiskespa for 2 personer til 1 persons pris.

2 personer 30 min inkl. creme
Kr. 600,-

TILBUD
2 personer 30 min inkl. creme
Kr. 300,-

Vi har 2 fiskespa-bassiner. Dette betyder du kan nyde denne behandling med din veninde mens i sludrer og drikker et koldt glas juice, eller sladrer over en kop kaffe. Du kan også nyde behandlingen selv mens du læser et blad eller bare kobler af.

Hvordan foregår FiskeSpa som fodbehandling?
Garra Rufa hedder de små doktorfisk, som forsigtigt suger og nipper de døde hudceller af dine fødder. De har ingen tænder og fjerner kun det øverste hårde hudlag og fiskene kan lide det. Det føles pæcis som sodavand på fødderne.
Det betyder, at dine fødder efterlades silkebløde og vi efterbehandler dine fødder med en dejlig fodcreme –  og hvis du ønsker det, en smuk farve til negle fra Shellac.
Lider du af ekstrem hård hud, skal du oplyse dette inden en behandling. Her anbefaler vi nemlig at vi skærer den hårde hud af inde, så fiskenes spyt kan komme på den nye hud og her afhjælpe dig med problemet.

Hygiejne regler Fiskespa

Det er derfor IKKE muligt at benytte vores fiske-spa hvis du har en eller flere af nedenstående:

  • Fod- eller neglesvamp, samt fodvorter.
  • Smitsom hudlidelse på fødder eller ben.
  • Sår på fødder eller ben.
  • Almen smitsom sygdom i øvrigt.
  • Kendt sygdom med nedsat immunforsvar.
  • Påført creme, lotion eller selvbruner indenfor 4 timer.
  • Påført neglelak indenfor 14 timer.
  • Fjernet hår på underben (voks/skraber) indenfor 12 timer.
  • Der må ikke være brugt neglelakfjerner indenfor 24 timer.
Garra Rufa
Små eksotiske fodterapeuter, det er nok en god betegnelse for Garra Rufa fiskene. De kommer oprindeligt fra en lille by i Tyrkiet og her lever de i varmekilder. Fodbehandling med doktorfisk er en udbredt form for skønhedsbehandling og meget almindeligt i  Dubai, England, Thailand og det græske og spanske øhav.

Doktorfisk

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor store er fiskene?
– Garra Rufa fiskene hos Düwald er ca. 4-8 cm cm lange. Fiskene er ca. dobbelt størrelse af hvad mange prøver i udlandet. Fiskene er derfor også 3 gange så dyre i indkøb, men netop derfor kan vi garanterer en virkende effekt.

Hvordan bliver bassinerne rengjort?
– Alle bassiner hos Düwald er uv-steriliserede og udstyret med filter. Vandet bliver filtreret dagen lang og en gang om ugen skiftes alt vandet.

Hvordan føles det?
– Som sodavand på fødderne. Det kilder de første 2 min. Derefter kan du afslappet nyde din behandling, med et blad og en kop kaffe.

Skal jeg dele bassin med andre?
– Som kunde hos Düwald får du dit eget bassin.

Kan behandlingen være skadeligt hvis jeg er gravid?
– Nej, tværtimod. Fisken styrker blodomløbet ved dens bløde massage på fødderne.

Skal jeg vaske fødder hjemmefra?
– Ja det skal du Dine fødder bliver igen rengjorte inden behandlingen. Pga. hygiejnen, div cremer m.m som fiskene og filtrene ikke kan tåle, skal dine fødder være er helt rene, når de kommer ned til fiskene.

Kan jeg få fodbehandling sammen med min veninde?
– Ja, eller med din kæreste eller kollega 🙂 I kan sidde ved siden af hinanden i sofaen i vores lækre wellnessrum med fødderne i  hvert jeres bassin.

Hvor tit bliver vandet skiftet i bassinerne hos Düwald?
– Vandet bliver konstant renset. Vandet er i konstant bevægelse og flyder derfor gennem filtre og uv-steriliserings- system. Alle vores bassiner bliver tømt en gang ugentligt.

Kan fiskene overføre smitte fra en kunde til en anden, feks. fodsvamp?
– Da fiskene ikke har tænder, kan smitte ikke overføres. Derudover kører vi med skrappe regler for brug af vores basinner. Dette sikrer dig top hygiejne.

Spiser de alt min hårde hud?
– Nej ikke hvis du lider af meget hård hud. Vi anbefaler her at du først får høvlet den hårde hud af, for derefter lade dem exfoliere hos fiskene, som afgiver et stof der forbygger endnu mere hård hud.

Düwald