FODKLINIK KOLDING

Vi har specialtbygget vores lille fodklinik, så du sidder behageligt i lækre massagestole, lidt for dig selv.

BEMÆRK: Kom to og få plads i vores dobbeltkabine til en hyggelig stund med venner eller veninder.

 

Vi fjerner hård hud, peeler og meget mere.
Mange af vores kunder i fodklinikken, supplerer en behandling med FiskeSpa. Dette giver den ultimative fodpleje. Du vil efter sådan en omgang forlade klinikken med velplejet bløde fødder.
For kunder med meget hård hud, anbefaler vi at du kommer hver 4-6 uge til en fodbehandling. Samtidig anbefaler vi at du plejer dine fødder hjemme med fugtgivende creme. Fodcreme sælger vi selvfølgelig også i klinikken

Det sidste finish til dinne fødder
Efter din fodbehandling, kan vi til vores kvindlige kunder,  tilbyde en flot holdbar Shellac på tåneglene, eller en flot fransk finish. Begge dele holder i 4-6 uger, intil din næste behandling – dette giver vi garanti på!

Koldings hyggeligste fodklinik
Vi serverer alle former for drikkevare, vi tilbyder altid nye lækre blade og så er omgivelserne super lækre. Vores ansatte er altid smilende og vores kunder nyder at komme i klinikken.
Så skal du ha fjernet hård hud på fødderne, ha dine fødder plejet eller i FiskeSpa, kan man ligeså godt gøre det med stil

I vores skønhedsklinik er der plads til alle. Vi har plejende, foryngende og velvære produkter, samlet under et tag i Kolding. Vi servicerer dagligt alle lige fra teenagere til Fru Hansen – alle får den samme varme velkomst og gode service.

Düwald