FRISØR KOLDING

Düwald er en lækker frisørsalon i Kolding midtby. Vi er kendt for vores vores umulige makeovers i det meste af Danmark. Ring gerne inden på 702 70298 hvis booking systemet ikke  tilbyder de tider du ønsker. Nogen gange kan vi trylle der 🙂

Vi er ikke den billigste frisør i Kolding, men vi anser os selv, som nogen af de bedste. Vi er altid et skridt foran og fremviser hårmoden indenfor Hollywood hår, før de fleste. Vi lægger vægt på god service og glæder os til at byde dig velkommen i vores frisørsalon i Kolding.
Vi har stor viden om hår, trends, klippemetoder og sørger hele tiden for at uddanne os. Vores faglige niveau er højt, vi er nørder og vi garanterer du forlader salonen 100% tilfreds. Intet mindre end det er godt nok for os.

Vi er de førende i Danmark indenfor Balayage, Gråt hår, session arbejde, ombré og babylights. Det er vores speciale og vi nørder og udvikler hver eneste dag.

Vi er 3 slags nørder:

Master colorist:
Mestrer alle former for farve og underviser i alle vores teknikker. Har arbejdet indland og udland.

Elev/assistent
– frisørelever med godkendt oplæring af Düwalds Expert stylister og Master Colorist. Allerede uddannet med den 1 årige uddannelse og nu igang med den 4 årige. Med over 5 års erfaring.

Hair stylist 
– Vores hair stylister er uddannet i Düwalds flettesystem og har taget flere kurser og uddannseler i håropsætning. Har stor farveforståelse og kan tilklippe et extensionshår. Derudover kan vedkommende lave brudeopsætninger, styles til shoot m.m Er godkendt og fulgt af Düwalds Master colorist og Top stylist. En hair stylist mestrer desuden hele stylebaren og dele af den traditionelle frisøruddannelse.