TEAM DÜWALD

Pernille Agerup

Indehaver
Hairstylist og advanced colorist med 12 års erfaring. Perfektionist til fingerspidserne. Hun laver ikke bare hair extensions – hun laver Danmarks smukkeste hår med markedest mest gennemtestet system. Derudover farver hun også de store farvninger som balayage og ombré.

Pernille har speciale i de meget store påsætninger og de sværere opgaver hvor det kræver erfaring.
Mikropigmentist og med kunder fra hele landet. Hun holder hvad hun lover og garanterer resultater du vil elske.

Sarah Best

Frisør og Makeup artist.
Med den 4 årige uddannelse 20 års erfaring er Sarah en frisør der kan sit kram. Hun er én af vores to Expert stylister og Sarah har speciale i Ombré, skyggefarver og striber lavet på den lækre måde.

Vil du ha et anderledes hår der skiller sig ud og bliver bemærket for den høje kvalitet, så vælg Sarah.
Sarah er ydermere specilaist i  Düwalds Hair extensions system.

Heidi Kjeldsen

Master Vippetekniker med meget erfaring. Hun er Koldings dygtigste vippetekniker og mestrer de helt store opgave inden for vippe tekniker.

Derudover er Heidi uddannet fodplejer med en 2 årig uddannelse bag sig. Hun har speciale i problemfødder og den afsluttende pedicure.

Heidi er derudover uddannet i nedestående behandlinger.

  • Hudterapeut
  • I Spraytan
  • Wellness Massør

Jane Seritslev

Jane er frisørelev hos Düwald. Jane har allerede taget den 1 årige frisøruddannelse, så du vil møde en elev med masser af erfaring. Jane mestre farvninger som Balayage og Ombre. Derudover kan Jane mestre de fleste frisørbehandlinger på menukortet.

Charlotte Lærkenfeldt

Kosmetolog
Hos vores kosmetolog møder du ro og orden. Marlene sætter en ære i teori og resultater. Hun imødekommer dine præcise ønsker og garanterer en behandling i sikre hænder.

Victoria Holm

Victoria er chefens højre hånd, makeupartist-elev uddannet extensionist, negletekniker og hair stylist elev.

Victoria er ofte den søde pige du møder i telefonen og den glade pige i receptionen. Hun er meget vellidt blandt kollegaer og kunder.

Düwald