AKRYL NEGLE

Akrylnegle syner naturlige og er hårde og holdbare. Akrylnegle er 8 gange stærkere end din egen negl og er velegnet til lange negle.

 

 Akryl negle er 8 gange stærkere end vores natur negle, akryl negle kan laves meget lange, tynde og stærke, eksempelvis stilletos vil vi lave i akryl. Akryl bliver blandet i væske og pulver i de rigtige forhold, hvorefter man støber på din egen negl. Akryl negle kan “pinches” så dine negle bliver super slanke, dette foregår mens hærdningprocessen er i gang ved at “klemme” på neglen.

Resultatet er smukke slanke negle.

Aftagning af akryl gøres ved at opløse dem i acetone, men vi anbefaler at du får dine negle taget af hos os for at skåne din naturnegl bedst mulig. Din natur negl afgør hvilken metode der passer bedst til dine negle

Akryl eller gele negle?

Det spørgsmål, får man som negletekniker ofte. Der er ikke synlig forskel på gele eller akryl negle. Akrylfarven matches i mange tilfælde bedre på neglepladen end gelenegle. Der er også tale om hårdhed. En akrylnegl vil for nogle mennesker virke en smule hårdere og knap så fleksibel som en gele negle, Om du skal ha lavet akryl negle eller gele negle er noget din tekniker vil vurdere.

Vurderingen laver teknikeren ud fra neglens form, farve, ud fra pigens hverdag, behov og ønsker. Akrylnegle er 8 gange stærkere end din naturnegle. Akrylnegle kan laves meget lange, tynde, men samtidig meget stærke.

 

Hvordan?

Man blander pulver og væske på en pensel i passende forhold. Herefter kan man både forlænge neglen eller lave en forstærkning på kundens egen negl. Hærdningsprocessen går igang så snart væske og pulver kommer i kontakt med hinanden. Akrylnegle skal ikke i UV lys. Nogle vælger dog at “lukke” akrylen med en topcoat som skal i UV lys.

En dygtig negletekniker kan forlænge selve neglepladen, så dine negle vil syne slanke og elegante. Er du virkelig negleelsker, kan Victoria og Louise “pinche” dine negle, mens hærdeprocesssen er igang. Med en “klemme” på hver sin side af neglen, klemmer de sammen. Dette betyder at de vil snyde dine negle mere slanke end de i virkeligheden er. Resultatet er fantastiske smukke slanke negle.

Aftagning af akryl gøres ved at opløse dem i acetone, men vi anbefaler at du får dine negle taget af hos os for at skåne din naturnegl bedst mulig. Din natur negl afgør hvilken metode der passer bedst til dine negle