ALT OM HAIR EXTENSIONS

Hair extensions – Spørgsmål og svar – Ofte stillede spørgsmål om hair extensions.Skader hair extensions mit eget hår?
Nej absolut ikke! Ikke hvis det er lavet og passet korrekt. Hair extensions ødelægger på ingen måde håret, hvis påsætteren og kunden sammen opfylder de kriterier der skal til for at opnå det perfekte resultat – OGSÅ PÅ SIGT.
Noget er gået galt helt fra starten af, hvis en pige oplever et ødelagt hår grundet hair extensions.

 

 

 

 

Vi har hjulpet rigtig rigtig mange piger til et sundt og fyldigt hår, ved hjælp af hair extensions. En korrekt påsætning, vedligeholdelse, god kvalitet extensionshår er vejen frem.

Kan jeg farve hair extensions?
I princippet ja da det er menneskehår, men det er på eget ansvar, da håret har været farvet en gang før.

Kan mit hair extensions, flades/glattes?
Ja, men brug gerne hårest naturlige fald istedet for. Det vil dit eget hår også takke dig for 🙂

Hvilke produkter skal jeg bruge til hair extensions?
Produkter til tørt og slidt hår som Amika shampoo, balsam, en lækker hårkur og olie eller silikonedråber – så er du dækket ind til et flot og skinnende hår.

Synes mit eget hår er blevet tyndt, efter jeg har haft hair extensions i?
Nej dit hår bliver ikke tyndere af hair extensions.

Vi vil her prøve at fortælle dig, hvad det er der sker, siden det føles tyndere:
Mange piger glemmer hvor tyndt hår, man i virkeligheden havde, inden påsætningen. Dette er en naturlig ting der sker over 2 måneder hvor man er lykkelig for sit nye lange tykke extensionshår. Når extensionshåret tages ud, føles det som om man havde tyndere hår, end da man startede. Ofte er det det helt modsatte, der afspejler virkeligheden… Håret har fået ro og man er begyndt at pleje sit hår mere, end da man ikke bar hair extensions. Men at gå fra et lækkert tykt hår, tilbage til virkeligheden med ens eget i nogen tilfælde tynde hår, er en oplevelse mange ikke har forudset eller forberedt sig på.

Overgangen fra eget hår til extensionshåret er ikke blevet udlignet og det ser frygteligt ud! Mange piger virker som om det ikke gør dem noget, at alle kan se de har hair extensions i. Vi kan ikke lade være med at kigge langt efter de piger der bærer en virkelig dårlig hair extension. Oftest er det clipshår, der er påsat og ikke klippet til. Men desværre oplever vi også, at pigerne ikke får den nødvendige klip efterfølgende.

EN FLOT TILKLIPNING ER 50 % AF ET FLOT RESULTAT! En 100 matchende farve og hårstruktur er absolut også afgørende for et flot resultat. At en pige er lys eller mørkhåret betyder ikke, at det er den samme farve som den sidste kunde. Alle har forskellige hårfarver og oftest skal ca. 3 farver blendes for at opnå et perfekt resultat. Det betyder ikke man har 3-farvet hår, men at nuancerne gør at påsætningen ser flot ud også når solen skinner direkte på det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

En korrekt hårstruktur er også et must. Hair extensions og naturhår skal gerne arbejde sammen, også når det er fugtig i vejret eller det regner. Så alt i alt! -En flot og usynlig påsætning er et sammenspil af mange ting.

Er Jeres hair extensions 100% ægte remi hår?
JA! Og dette er for os et minimum. Men ægte hår betyder jo ikke kvalitet. Ikke engang remi hår betyder kvalitet, som mange tror – men så er vi godt på vej.

Hvor i verden kommer det virkelige lækre hair extensions fra? Du vil få forskellige svar, fra hver enkelt påsætter, frisør eller leverandør du ringer til. Dog vil de dygtigste i branchen være enige om at det flotteste, mest holdbare kommer fra enten templer i Indien kaldet Tempel-hår. Asiatisk hair extensions hår, fraråder vi på det kraftigste!

Til sidst er det selve fabrikken der behandler det høstede hår. Er der her tale om en mild afblegning, permanent, farvning osv.

Du kan sammenligne det med almindelig eller økologisk mad. Økologisk mad stammer fra dyr der har haft de mest optimale forhold, fodret med den bedste mad og i det hele taget, blevet taget sig godt af. Du får hvad du betaler for, længere er den ikke.

Man kan sagtens købe en hel pakke hår til 500 kr. på nettet. Dette er med garanti en blanding af fiber og ægte hår fra Kina, der har været igennem en syre behandling for at kunne matche vores skandinaviske hår.

Kan jeg kun få hair extensions med flettemetoden hvis jeg kommer fra Kolding?
Vores kunder kommer fra hele Jylland, ja hele Danmark for at få lavet det originale Düwald hair extensions. Vores kunder kører fra Odense, Vejle, Haderslev, Horsens, Fredericia, Esbjerg og mange mange andre byer for at få lavet flettemetoden. Vi er de eneste i Jylland der laver flettemetoden som den skal laves og det er vi selvfølgelig stolte af.

Hair extensions, men hvilken metode?
Totter – hot fusion . svejsning .  strand by strand etc.

Denne metode var en af de første i Danmark. Firmaet Greath Lengths var det første på markedet og de leverede/leverer hårektensions i verdensklasse. Desværre var det også denne metode mange så sit snit til at tjene hurtige penge. En tang, billigt extensions hår og en pige med ønske om fyldigere hår – WUPTI! Disse påsættere dukkede op i hele landet som steppebrand og lovede mere end de kunne holde. Desværre for branchen.

Totter
Totter er stadig en OK holdbar løsning

Jeg stiller dog krav til mine leverandører og som minimum forlanger jeg, keratin på totterne og ikke billig lim, som andre bruger. Jeg forlanger et-grams-totter og jeg ser det som en selvfølge, at håret er remi/remy hår af en super kvalitet!

Håret skal fjernes af en professionel. Jeg anbefaler ikke, at man selv giver sig i kast med dette job! Det kræver den rette væske, tang, viden og tålmodighed.

Tape on/off – metoden
En udemærket metode, hvis man er villig til, at få rykket håret op ca. hver 1 ½ måned. Det lyder som ofte og det er det også. Men metoden er god, hvis du som meget korthåret ønsker lidt længde eller fylde. Metoden egner sig absolut til kort eller page hår.

Jeg anbefaler ikke man går i krig med selv at tage håret ud. Dette skal gøres hos en professionel og netop her, gør det forskellen på ødelagt eller sundt hår. Der skal bruges korrekt væske, den rette viden og en hvis mængde tålmodighed!

Flettemetoden – påsyning, vævekanter, Djarling-metoden etc.
Det er den sidste, af de 3 jeg vil nævne.

Flettemetoden er en gammel afrikansk metode. Duwald har fornyet flettemetoden og tilpasset den til skandinaviske hoveder. Den afrikanske metode, som desværre stadig bruges hos afrikanske saloner, er ikke tilpasset det skandinaviske hår eller hovedbund. Disse fletninger/vævekanter stramt og kan gøre rigtig ondt.

Düwald har videre udviklet denne metode i over 11 år og tilbyder et flettesystem ikke set andre steder i Jylland.

Flettemetoden der er mest behagelig, naturlig og med mulighed for virkelig fylde.Flettemetoden kræver ikke speciel væske ved udtagning og er nem at genbruge. Til en gennemsnits person, laves der 2 vævekanter for et fyldigt og langt hår.

Ring 702 702 og hør mere om den originale Düwald flettemetode.