Team Düwald

Pernille Agerup

Indehaver

Hairstylist og advanced colorist med 12 års erfaring. Perfektionist til fingerspidserne. Hun laver ikke bare hair extensions – hun laver Danmarks smukkeste hår med markedest mest gennemtestet system. Derudover farver hun også de store farvninger som balayage og ombré.

Pernille har speciale i de meget store påsætninger og de sværere opgaver hvor det kræver erfaring. Mikropigmentist og med kunder fra hele landet. Hun holder hvad hun lover og garanterer resultater du vil elske.

Heidi Kjeldsen

Master Vippetekniker med meget erfaring. Hun er Koldings dygtigste vippetekniker og mestrer de helt store opgave inden for vippe tekniker. Derudover er Heidi uddannet fodplejer med en 2 årig uddannelse bag sig. Hun har speciale i problemfødder og den afsluttende pedicure.

Heidi er derudover uddannet i nedestående behandlinger.
Hudterapeut I Spraytan Wellness Massør

Victoria Holm

Victoria er chefens højre hånd, makeupartist, negletekniker, hair stylist og uddannet extensionist. Victoria har mange års erfaring som extensionist.
Hun er meget vellidt blandt kollegaer og kunder.

Jane Seritslev

Jane er frisør hos Düwald. Jane har allerede taget den 1 årige frisøruddannelse og er i 2019 blevet uddannet i den 4 årige frisør uddannelse, så du vil møde en frisør med masser af erfaring. Jane mestre farvninger som Balayage og Ombre. Derudover kan Jane mestre de fleste frisørbehandlinger på menukortet.