Belotero filler

Belotero er en gel, som sprøjtes ind, i, eller under huden for at udglatte rynker, give fyldigere læber eller former områder som kindben og hage. Det er produkt som består af vand og hyaluronsyre. Et vandbindende stof som findes naturligt i hudens eget bindevæv, og som gradvis forsvinder.

Belotero behandlinger udføres af vores sygeplejerske som er godkendt af sundhedsstyrrelsen til både Filler og Botox behandlinger. Konsultationen udføres af læge el sygeplejerske som loven foreskriver det.

 

Der udføres IKKE behandlinger på unge under 18 år. Gyldig legitimation skal fremvises.

Næste behandling:
Lørdag d. 28/9-19
Lørdag d. 26/10-19
Lørdag d. 30/11-19
Lørdag d. 21/12-19
 
 
Forundersøgelse forgår hos Klinik Nielsen, i Odense, hver tirsdag mellem 17:00 og 21:00. Tider kan bookes online på http://www.kliniknielsen.dk/.
Betalingen skal foregå til Klinik Nielsen, de tager imod kontanter og mobilepay. 

Priser filler

Belotero filler 1 ml 2500 kr

Belotero filler 1/2 ml 2000 kr

Belotero ligges med en tynd nål under huden og derved udfyldes rynkerne, og rynken minimeres. Filorga forsvinder med tiden og det er derfor vigtig at påpege at Filorga er en ikke permanent filler.Pga hyroylasyren forynger Filorga din hud, får den til at danne kollagen og derved bliver mere spændstig.De mest almindelige behandlinger med Belotero læbeforstørrelse og udglatning af rynker.  Men der findes mange områder hvor Belotero kan afhjælpe med problemer eller skabe tilfredshed.Belotero kan bl.a. anvendes til:

  • Læbeforstørrelse
  • Udglatning omkring munden ved f.eks rygerrynker ved overlæben
  • Furen der går fra næse til mundvige
  • Som filler til vredesfure mellem brynene ofte i kombination med Botox
  • Små eller dybe rynker/fuger i ansigtet
  • Til kindben
  • Bump på næsen

Praktisk information – Behandling af rynker
Vores forundersøgelse foregår samlet i et rum alle sammen. Dette er måden hvorpå vi kan køre de billige event priser. Ønsker man en forundersøgelse selv og mere tid, anbefaler vi at kontakte Klinik Nielsen. Prisen vil dog være højere.

For nogle vil der være ubehag ved at få lavet en filler behandling. Du er derfor velkommen til at møde op 20 min før og få lokalbedøvelse på. Belotero indeholder også lokalbedøvelse, som reducerer eventuel ubehag. Det tager ca 30 min for en behandling med Belotero

Efter endt behandling vil huden reagere på indsprøjtningen. Dette vil være syndligt i form af rødme, let hævelse og ømhed. Om morgenen efter en læbebehandling vil du være mere hævet. Dette forsvinder igen.

Sunhedsstyrrelsen påkræver at du i samarbejde med lægen laver en behandlingsplan, men kun første gang du skal have filler eller botox. Hefter skal du undersøges af vores læge efter ca 12 måneder. Du skal senest to dage inden behandlingsstart have udleveret skriftlig og mundtlig information.

Samtykke til behandlingen gives først efter 2 dages betænkningstid fra forundersøgelsen.

Belotero filler Kolding

Lov om kosmetisk behandling.

Udførelse af kosmetisk behandling er reguleret i bekendtgørelse nr. 1246 af . december 2012 om kosmetisk behandling. Ved kosmetisk behandling er der tale om behandling, som udelukkende foregår, fordi patienten ønsker behandling af kosmetiske årsager.

Ved mindre kosmetiske behandlinger, f.eks. behandling med botox og Restylane skal nye patienten have to dages betænkningstid fra den mundtlige information er modtaget til samtykke indhentes. Du kan læse mere om lovgivningen på www.sst.dk