Bryn & Vipper

Henna Brows

Øjenbrynene er et af de vigtigste ansigtstræk. Med de korrekt formede bryn, kan man ændre et ansigt yngre pg mere friskt. Henna Brows anbefales både hvis du har fået lavet permanent makeup, eller blot vil have smukke velplejet øjenbryn.

Læs mere om Henna Brows nedenfor

Brow lamination/ Brow Lift

Brow Lift/lamination er den nyeste skønheds behandling til brynene. Brow lift er et løft til brynshårene. Med denne behandling kan du opnå en ensartet og opadgående retning. Det er velegnet til alle slags bryn og især brynshår som vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, vil nyde godt af behandlingen. Smalle bryn vil desuden se mere fyldige ud. Brow Lift er den eneste behandling til bryn som plejer hvert enkelt bryns hår i dybden, og genopbygger det indefra.
Hollywood brows er en kombination af Brow Lift og HennaBrows, hvor du opnår et absolut fantastisk resultat.

Læs mere om Brow Lamination / Brow Lift nedenfor

Lashlift

Lashlift er en luksus behandling. Det er er permanent vippebuk der kan holde i op til 8 uger. 

Behandlingen indeholder ekstra pleje. Vippe bukket bliver lavet først og farve af vipperne, derefter gives der botox (en fugt/plejene maske) og til sidst Keratin.

Farve af Bryn og Vipper

Hos Düwald farver vi bryn og vipper med eksklusiv og holdbar farve. Vi garanterer at der ingen overskudsfarve er på din hud, når du forlader klinikken.

Permanent Makeup af Bryn

Læs mere om Permanente Bryn via linket her.

Eyelash Extensions

Med eyelash extensions opnår du et naturligt look, og dette betyder at du hver morgen kan vågne op med drømme-vipper, der hverken kræver pleje eller mascara. Dette vil spare dig for meget tid og du vil opleve et generelt smukkere og mere fremtræden øjeparti, med lige det extra.

Læs mere om Eyelash Extensions her.

Henna Brows

Henna definerer ansigtet og hjælper dig med at få mest muligt ud af det look du går efter. Fra lys til mørkebrun Supercilium er et unikt produkt til bryn. Baseret på det reneste og fineste henna fra Indian, og de nyeste teknikker inde for hårfarvning. Skabt til at farve både hår og hud for en sofistikeret tattoo-effekt. Farven vil holde fra 5 og op til 14 dage på huden, og på hårene i op til 6 uger. Supercilium Brow Henna er tilgængelig i 5 smukke nuancer, fra lys til mørk. Dette betyder at Supercilium passer til enhver kvinde – lyshåret eller mørkhåret. Udviklet til det professionelle marked, og det tilrådes derfor at produktet påføres af profesionelle.

Henna Brows er måde at få smukke semi permanente øjenbryn. Ikke så langtidsholdbar som permanent makeup, men længere end almindelig brynfarve. Farven vil holde på huden i 14 dage og på hårene i 4-6 uger. Henna Brows fungerer optimalt uanset om du er lyshåret eller mørkhåret. Vi laver 2 teknikker. Fuld farve hvis ønsket. Det er også muligt at lave en smuk ombré effekt, som er en glidende overgang fra mørk “hale” til lysere “hoved”.

 

Behandlingen

Vi starter med at lave en opmåling af dine egne bryn, præcis som med permanent makeup. Vi sørger for de er symmetriske og i en endnu bedre udgave end den oprindelige form. Vi retter til til med voks og pincet. Inden behandlings start, vælges den farve som vil passe dig. Farven lægges på dine bryn, efter den optegning som er lavet. Farven skal ligge på i 10-20 min. Herefter laves ombré effekten.
Overskydende farve fjernes og du kan nyde dine smukke bryn. Også en god måde at finde ud sf om du ønsker permanent makeup, uden st tage det store spring.

Om Henna farve

Henna farve til Henna Brows må ikke forveksles med den almindelige Henna farve som bruges til hårfarvning og til Henna tatovering. Henna farve til bryn er udviklet specielt til farvning af øjenbryn.
Den allergiske reaktion som nogle får fra Henna tatoveringer, skyldes PPD og PTD som findes i sort henna farve. Henna til Henna Brows indeholder meget lidt og langt under den tilladte mængde af PPD og PTD.

Browlift / Lamination

Brow Lamination “Brow Lift” er en naturlig keratininfusion til dine øjenbryn. Keratinforbindelsen, der bruges indeholder essentielle olier, vitamin B og mineraler, der er specielt designet til at give næring, antioxidanter og hydrering til hvert enkelt hår.

Farve af Vipper & Bryn

Hos Düwald farver vi bryn og vipper med eksklusiv og holdbar farve. Vi garanterer at der ingen overskudsfarve er på din hud, når du forlader klinikken. Alle dun under brynet fjernes selvfølgelig med voks og er incl. i prisen. Vi tilbyder farve af bryn og vipper som et håndværk og ikke en ting der skal overståes. Vi lægger stor vægt på symmetri, ansigtsform og farve i huden, når der besluttes form farve.

Permanente Bryn

Læs mere og Permanente Bryn via dette link her.