EYELASH EXTENSIONS

Med eyelash extensions opnår du et naturligt look, og dette betyder at du hver morgen kan vågne op med drømme-vipper, der hverken kræver pleje eller mascara. Dette vil spare dig for meget tid og du vil opleve et generelt smukkere og mere fremtræden øjeparti, med lige det extra.

Priser

Single eyelash

Nyt sæt kr. 699 ,-
Opfyldning 1 uge kr. 150,-
Opfyldning 2 uger kr. 275,-
Opfyldning 3 uger kr. 375,-
Opfyldning 4 uger kr. 525,-

2D eyelash

Nyt sæt kr. 899,-
Opfyldning 1 uge kr. 199,-
Opfyldning 2 uger kr. 299,-
Opfyldning 3 uger kr. 399,-
Opfyldning 4 uger kr. 499,-

Hybridlash

Nyt sæt kr. 899,-
Opfyldning 1 uge kr. 249,-
Opfyldning 2 uger kr. 349,-
Opfyldning 3 uger kr. 449,-
opfyldning 4 uger kr. 549,-

Hollywood volume

Nyt sæt kr. 1099,-
Opfyldning 1 uge kr. 299,-
Opfyldning 2 uger kr. 399,-
Opfyldning 3 uger kr. 499,-
Opfyldning 4 uger kr. 599,-

Aftagning af eyelash 200 kr
Aftagning af eyelash ved nyt sæt 150 kr.

Ring 702 702 98

Hvad er eyelash extensions?
Eyelash extensions er enkelthår der forlænges på dine egne vipper, et hår af gangen. Hårene forlænges med en holdbar, allergitestet og ufarlig special-lim. Inden en sådan behandling, bliver påsætter og kunde enige om længde og ønsket volumen.

Hvilken længde for en flot eyelash extension?
Eyelash extensions fås i længden fra 6-13 mm. Hvad der passer dig bedst er et spørgsmål du og påsætter sammen finder svar på. Mange ting spiller her ind. Vi kigger på følgende:

  • Personlig smag
  • Øjenfacon
  • Øjenomgivelser
  • Ansigtsform.

Eyelash extensions fås i 7-15 mm. De fleste får påsat længderne 9-13 mm. Dette er for at opnå det smukkeste og mest naturlige look. Hos Düwald arbejder vi altid i forskellige længder.

Ved ydre øjenkrog de længste vipper for derefter at arbejde sig ind mod midten, til en kortere længde. Øjenkrogen får de korteste vipper. Dette skaber et naturligt “cat-eye”.
Nogle vælger at få monteret enkelte hår i ydre øjenkrog, hvis kunden i forvejen hr lange øjenvipper.

En tykkelse på 0,15 mm passer bedst til de fleste og som dine egne vipper, spidser disse ekstensionshår naturligvis til mod enden.

Påsætning af dine eyelash extensions
Inden påsætning af eyelash extensions, renses området grundigt. Dette er en vigtig proces der modvirker tab af vippehår.

Selve behandlingen foregår på vores lækre briks og er en dejlig afslappende behandling.
Påsætningen sker et enkelt hår af gangen. Mange af vores kunder falder nærmest i søvn under en sådan behandling og det er helt ok 🙂 Vi påsætter kun vipper i øvre vippeområde.

Før selve påsætningen af eyelash extensions, beskyttes dine nederste øjenvipper med en fugtgivende eye-patch. Behandlingen bliver på den måde også en opkvikkende behandling for din sarte øjenhud.

Pleje af dine eyelash extensions
Eyelash extensions er en holdbar løsning, men bestil ikke en tid til denne behandling, hvis du ikke har gjort op med dig selv at dette er en investering der skal holdes ved lige.

  • Ingen bad, solarium eller sauna i de første 8 timer efter påsætning.
  • Lange varme bade mindsker holdbarheden.
  • Dup øjnene forsigtig efter bad. At tørre ansigtet med et håndklæde vil hurtigt fjerne dine eyelashes.
  • Mascara fraådes, men kan anvendes. Vandfast mascara nedsætter holdbarheden markant.
  • Mange gnider sig i øjnene om natten den første tid og derfor vil din første påsætning holde kortere end fremadrettet.
  • At ligge med ansigtet ned i puden når du sover, kan knække vipperne.

Husk på, at da ca. 10 % af dine egne vipper fornys hver måned. Dette betyder derfor at nogle af de vipper, hvor dine extensions sidder, vil falde af. Nogle personer udskiller mere fedt fra huden end andre. Holdbarheden kan derfor variere, da fedt og olie opløser limen.

Kan jeg få fjernet mine eyelash extensions?
Ja det kan du godt – den lim der anvendes er lavet til at være så holdbar som mulig og derfor er det ikke helt nemt at fjerne eyelash extensions. Det er vores erfaring, at de specielle limopløsere, der findes på markedet kan være ret hårde ved dine egne øjenvipper.

Derfor anbefaler Düwald som den bedste måde at du får dine vipper fjernet hos os. Vi har removeren der passer til limen og vi kan derfor garanterer at du ikke mister dine egne vipper ved fjernelse af dine eyelash extensions. Fjern ikke dine eyelash extensions selv!

Eyelash extensions hos Düwald i Kolding er med enkelt-hår. Vi laver de smukkeste og mest naturlige lange øjenvipper Du opnår et naturligt look, der både føles og ser ud som dine egne øjenvipper – bare længere og fyldigere.

Heidi er en meget anerkendt vippestylist og har meget erfaring. Hun har ca. 10 kunder om dagen og dette giver hende den største erfaring Kolding. Vi bruger Faux Mink som er syntetiske vipper i høj kvalitet. Vi benytter kun de eksklusive produkter fra BLINK Lash Stylist & Care.