Filler & Botox

Botox og filler behandlinger bliver udført  af Cutis Clinic. Du vil kunne læse om behandlingerne her.

Cutis Clinic’s afdeling i Kolding ligger i samme bygning som Düwald.

Når du trykker på “knappen” Book tid, vil du kommer over til deres hjemmeside og der vil du kunne finde en tid der passer dig, samt se deres priser.

Gavekort til disse behandlinger skal du købe hos Cutis Clinic.

Botox

Hos Cutis Clinic tror vi på kombinationsbehandlinger. Vi på vedligeholdelse af sin hud med gode cremer/behandlinger, men samtidig behandle de dybere rynker med botox. Intet andet middel fjerner rynker og linier som botox. Den korte behandlingstid, pris og resultat, betyder at flere danskere vælger botox som behandling. Botox benyttes som behandling i den øverste del af ansigtet.

Efter injektioner med Vistabel/botox bliver musklerne forhindret i at trækker huden sammen, og huden glattes dermed ud. Brug af botox har vist sig at give større effekt jo længere tid du benytter behandlingen. Botox er et veldokumenteret og har som lægemiddel været anvendt i mere end 30 år.

Der udføres IKKE behandlinger på unge under 18 år. Gyldig legitimation skal fremvises.

Læs mere om Botox nedenfor. 

Belotero Filler

Belotero er en gel, som sprøjtes ind, i, eller under huden for at udglatte rynker, give fyldigere læber eller former områder som kindben og hage. Det er produkt som består af vand og hyaluronsyre. Et vandbindende stof som findes naturligt i hudens eget bindevæv, og som gradvis forsvinder.

Belotero behandlinger udføres af vores sygeplejerske som er godkendt af sundhedsstyrrelsen til både Filler og Botox behandlinger. Konsultationen udføres af læge el sygeplejerske som loven foreskriver det.

Der udføres IKKE behandlinger på unge under 18 år. Gyldig legitimation skal fremvises.

Læs mere om Filler nedenfor. 

Botox

Botox benyttes som behandling i den øverste del af ansigtet. Efter injektioner med Vistabel/botox bliver musklerne forhindret i at trækker huden sammen, og huden glattes dermed ud. Brug af botox har vist sig at give større effekt, jo længere tid du benytter behandlingen. Botox er veldokumenteret og har som lægemiddel været anvendt i mere end 30 år.

Områder der kan behandles

Vredesrynker/bekymringsrynke
Vredesrynken mellem øjenbrynene kaldet bekymringsrynker er de fuger der går vandret mellem brynene. Denne rynke/rynker kan fjernes med Vistabel/botox.

Brede kæber
Nogle mennesker har så brede kæber det generer dem fysisk. Dette kan afhjælpes med Vistabel/botox. Det kræver ofte 2 behandlinger med 2-3 måneders mellemrum. Derefter vil du ha et “normalt” kæbeparti som holdes ved lige hver 3-4 måned.

Panderynker
De vandrette rynker i panden der opstår af at vi bruger vores pandemimik. Nogle får hovedpine af at spænde musklerne i panden og samtidig kan dette give rynker. De kommer naturligt med alderen, men med Vistabel/botox kan problemet afhælpes.

Rynkerne omkring øjnene/kragetæer
Rynkerne omkring øjnene/kragetæerne er vores “smil” om øjenen. For nogle kan disse smilerynker dog ændre sig til dybe fuger. Med Vistabel/botox kan vi afhjælpe dig i den grad du ønsker det.

Gummi smil/synligt tandkød
Synligt tandkød når man smiler er for nogen generende. Dette kan minimeres med Vistabel/botox.

Har du et område/problem der ikke står beskrevet her, kan du altid ringe og spørge om vi kan hjælpe dig. Behandlingsforløbet laves altid i sammenråd med vores speciallæge.

Filler

Belotero ligges med en tynd nål under huden og derved udfyldes rynkerne, og rynken minimeres. Belotero forsvinder med tiden og det er derfor vigtig at påpege at Belotero er en ikke permanent filler. Pga hyroylasyren forynger Belotero din hud, får den til at danne kollagen og derved bliver mere spændstig. De mest almindelige behandlinger med Belotero er læbeforstørrelse og kindben. Men der findes mange områder hvor Belotero kan afhjælpe med problemer eller skabe tilfredshed.Belotero kan bl.a. anvendes til:

  • Læbeforstørrelse
  • Udglatning omkring munden ved f.eks rygerrynker ved overlæben
  • Furen der går fra næse til mundvige
  • Som filler til vredesfurer mellem brynene ofte i kombination med Botox
  • Små eller dybe rynker/fuger i ansigtet
  • Til kindben
  • Bump på næsen

For nogle vil der være ubehag ved at få lavet en filler behandling. Du er derfor velkommen til at møde op 20 min før og få lokalbedøvelse på. Belotero indeholder også lokalbedøvelse, som reducerer eventuel ubehag. Det tager ca 30 min for en behandling med Belotero

Efter endt behandling vil huden reagere på indsprøjtningen. Dette vil være synligt i form af rødme, let hævelse og ømhed. Om morgenen efter en læbebehandling vil du være mere hævet. Dette forsvinder igen.

Sunhedsstyrrelsen påkræver at du i samarbejde med lægen laver en behandlingsplan, men kun første gang du skal have filler eller botox. Hefter skal du undersøges af vores læge efter ca 12 måneder. Du skal senest to dage inden behandlingsstart have udleveret skriftlig og mundtlig information.

Samtykke til behandlingen gives først efter 2 dages betænkningstid fra forundersøgelsen.

Belotero filler Kolding

Lov om kosmetisk behandling.

Hos Cutis Clinic er det en speciallæge godkendt af Sundhedsstyrrelsen som foretager konsultationen. Konsultation af botox eller filler skal udføres af en godkendt læge. Udførelse af kosmetisk behandling er reguleret i bekendtgørelse nr. 1246 af . december 2012 om kosmetisk behandling. Ved kosmetisk behandling er der tale om behandling, som udelukkende foregår, fordi patienten ønsker behandling af kosmetiske årsager.

Ved kosmetiske injektioner, f.eks. behandling med botox og filler skal nye patienten have to dages betænkningstid. Denne konsultation skal udføres af en læge. Dette er gratis hos Cutis Clinic. Du kan læse mere om lovgivningen på www.sst.dk