FODBEHANDLING


Fodpleje
At pleje sine fødder er en  luksus alle burde tage sig. De skal bære dig hele livet igennem, så hvorfor ikke hjælpe dem lidt på vej.
Tjenere, stewardesser, sygeplejersker, ja alle med et erhverv hvor de går meget, er meget udsat for især hård hud på fødderne. Mange føler ikke de kommer ordenligt i bund, så mange gemmer deres fødder i lukkede sko og i strømper, selvom det er sommer.
Dette er synd og skam, for vi kan afhjælpe på disse fodproblemer. Med dene rette fodpleje hjemme og med en ny tid hver 4-6 uge, sørger vi for at dine fødder altid er bløde og velplejede.

Fodpleje og smukke negle
Mange kunder vælger sammen med deres fodbehandling, at få lagt en smuk Shellac, eller få lavet franske fusser. Franske fusser er negle, men en lille hvid kant. At kombinere fodpleje med wellness og skønhed, er en oplevelse der sender de fleste i en lækker afslappende tilstand. I 4-6 uger, kan man nyde synet af sine smukke velplejet fødder.
Vi har mange fodbehandlinger, og de kan kombineres på kryds og tværs som du har lyst til.
Så om du ønsker en basis fodbehandling eller en luksus behandling, med fjernelse af hård hud, fodmassage og smukke lakerede negle, ja så er du kommet til den rette klinik.
Vi ligger i sydbyen af Kolding med egen parkeringsplads lige uden for døren.