Fødder

Basis fodbehandling

Basis Fodbad, hård hud fjernes, Fodcreme + olie Læs mere om pedicure/fodbehandling nedenfor.

Standard fodbehandling

Fodbad, hård hud fjernes, Negle files til, peeling, Neglebånd skubbes, samt fodmassage med creme og olie Læs mere om pedicure/fodbehandling nedenfor.

Luxus fodbehandling

Fodbad, hård hud fjernes, Negle files til, peeling, Neglebånd skubbes,  samt fodmassage med creme og olie behandlingen afsluttes med en shellac eller franske fusser

Læs mere om pedicure/fodbehandling nedenfor.

Pedicure med Shellac​

Pedicure fodbehandling er for dig der ikke behøver den hårde hud fjernet. En let fodbehandling og pæne negle. Pedicure som afsluttes med en flot Shellac.

Læs mere om pedicure/fodbehandling nedenfor.

FODKLINIK KOLDING

Vi har specialbygget vores lille fodklinik, så du sidder behageligt i lækre massagestol, lidt for dig selv.

Vi fjerner hård hud, peeler og meget mere.

Heidi er vores læge eksamineret fodplejer, med næsten 10 år erfaring. Heidi sørger for velplejet bløde fødder.
For kunder med meget hård hud, anbefaler vi at du kommer hver 4-6 uge til en fodbehandling. Samtidig anbefaler vi at du plejer dine fødder hjemme med fugtgivende creme. 

Det sidste finish til dine fødder

Efter din fodbehandling, kan vi til vores kvindelige kunder, tilbyde en flot holdbar Shellac på tåneglene, eller en flot fransk finish. Begge dele holder i 4-6 uger, indtil din næste behandling – dette giver vi garanti på!

Koldings hyggeligste fodklinik

Vi serverer alle former for drikkevare, vi tilbyder altid nye lækre blade og så er omgivelserne super lækre. Vores ansatte er altid smilende og vores kunder nyder at komme i klinikken.

 

Fodpleje

At pleje sine fødder er en luksus alle burde tage sig. De skal bære dig hele livet igennem, så hvorfor ikke hjælpe dem lidt på vej.

Tjenere, stewardesser, sygeplejersker, ja alle med et erhverv hvor de går meget, er meget udsat for især hård hud på fødderne. Mange føler ikke de kommer ordenligt i bund, så mange gemmer deres fødder i lukkede sko og i strømper, selvom det er sommer.

Dette er synd og skam, for vi kan afhjælpe på disse fodproblemer. Med den rette fodpleje hjemme og med en ny tid hver 4-6 uge, sørger vi for at dine fødder altid er bløde og velplejede.

Fodpleje og smukke negle

Mange kunder vælger sammen med deres fodbehandling, at få lagt en smuk Shellac, eller få lavet franske fusser. Franske fusser er negle, men en lille hvid kant. At kombinere fodpleje med wellness og skønhed, er en oplevelse der sender de fleste i en lækker afslappende tilstand. I 4-6 uger, kan man nyde synet af sine smukke velplejet fødder. Vi har mange fodbehandlinger, og de kan kombineres på kryds og tværs som du har lyst til. Så om du ønsker en basis fodbehandling eller en luksus behandling, med fjernelse af hård hud, fodmassage og smukke lakerede negle, ja så er du kommet til den rette klinik. Vi ligger i sydbyen af Kolding med egen parkeringsplads lige uden for døren.

Fodbehandling i Kolding.

At få en grundig og blødgørende fodbehandling er en fantastisk wellness oplevese, som lader både krop og sind op.
Düwald er kendt for deres lækre fodbehandlinge hvor der også kan vælges franske fusser eller Shellac som tillægsydelse.
Selve fodbehandlingen virker afstressende og opkvikkende og derudover garanterer vi dine fødder smukke, bløde og velduftende. En fodbehandling i vores flotte og veludstyrede skønhedsklinik i Kolding, er en oplevelse du vil elske.

Hvad er en fodbehandling?

En fodbehandling har fokus på pleje og forskønnelse. Vi starter med et fodbad i badesalt. Derefter fjernes hård hud på hæle og trædepuder og hele foden efterpudses. Neglebånd skubbes, neglepladen rengøres og files til. Til sidst kan der vælges farve af lak til neglene, hvis du ønsker det. Her anbefaler vi Shellac, som holder i 4 uger indtil din næste behandling. Vi afslutter behandlingen med en lækker og grundig fodmassage. Alt dette efterlader dine fødder bløde og smukke, samt en fantastisk følelse af velvære. I vores klinik i Kolding, varer vores fodbehandling fra 45 min.
Du vil kunne nyde resultatet af smukke fødder de 4-6 uger vi anbefaler der går mellem hver behandling

En luksus fodbehandling i Kolding

Et par af de mest almindelige problemer med fødderne er hård hud. Med en grundig og professionel behandling på vores klinik i Kolding, er det muligt at få fjernet hård hud og få rettet op på flossede neglebånd. Efter en fodbehandling er det vigtigt at vedligeholde resultatet hjemme. Denne pleje består af, en grov svamp, neglebåndsolie og fodcreme. Brug dagligt fodcremen for at blødgøre den tørre hud mellem dine fodbehandlinger, “fil” den tørre hud af med svampen når du er i bad, samt daglig brug en neglebåndsolie, der styrker neglene og smidiggør neglebånd. I vores skønhedsklinik i Kolding finder du selvfølgelig de bedste produkter til vedligeholdelse af dine fine nye fusser. De korrekte produkter og lidt tid fra din side, gør det muligt at forlænge og vedligeholde resultatet mellem hver fodbehandling.