FODKLINIK KOLDING

Vi har specialbygget vores lille fodklinik, så du sidder behageligt i lækre massagestol, lidt for dig selv.

 

Vi fjerner hård hud, peeler og meget mere.
Mange af vores kunder i fodklinikken. Dette giver den ultimative fodpleje. Du vil efter sådan en omgang forlade klinikken med velplejet bløde fødder.
For kunder med meget hård hud, anbefaler vi at du kommer hver 4-6 uge til en fodbehandling. Samtidig anbefaler vi at du plejer dine fødder hjemme med fugtgivende creme. Fodcreme sælger vi selvfølgelig også i klinikken

Det sidste finish til dine fødder
Efter din fodbehandling, kan vi til vores kvindelige kunder,  tilbyde en flot holdbar Shellac på tåneglene, eller en flot fransk finish. Begge dele holder i 4-6 uger, indtil din næste behandling – dette giver vi garanti på!

Koldings hyggeligste fodklinik
Vi serverer alle former for drikkevare, vi tilbyder altid nye lækre blade og så er omgivelserne super lækre. Vores ansatte er altid smilende og vores kunder nyder at komme i klinikken.

I vores skønhedsklinik er der plads til alle. Vi har plejende, foryngende og velvære produkter, samlet under et tag i Kolding. Vi servicerer dagligt alle lige fra teenagere til Fru Hansen – alle får den samme varme velkomst og gode service.