FRISØR KOLDING

Düwald er en lækker frisørsalon i Kolding. Vi ligger tæt på byen og motorvejen. Vi har gratis parkering lige ved døren.Vi er kendt for vores vores umulige makeovers i det meste af Danmark. Ring gerne på 702 70298 hvis booking systemet ikke tilbyder de tider du ønsker. Nogen gange kan vi trylle der 🙂

Düwald er en lækker frisørsalon i Kolding midtby. Vi er kendt for vores vores umulige makeovers i det meste af Danmark. Ring gerne inden på 702 70298 hvis booking systemet ikke  tilbyder de tider du ønsker. Nogen gange kan vi trylle der 🙂

Vi er ikke den billigste frisør i Kolding, men vi anser os selv, som nogen af de bedste. Vi er altid et skridt foran og fremviser hårmoden indenfor Hollywood hår, før de fleste. Vi lægger vægt på god service og glæder os til at byde dig velkommen i vores frisørsalon i Kolding.

Vi har stor viden om hår, trends, klippemetoder og sørger hele tiden for at uddanne os. Vores faglige niveau er højt, vi er nørder.

Vi er de førende i Danmark indenfor Balayage, Gråt hår, session arbejde, ombré og babylights. Det er vores speciale og vi nørder og udvikler hver eneste dag.