Frisør

Klip

Hos Düwald laver vi smukke klipninger på alle. Vi snakker sammen inden vi påbegynder klipningen og får forventnings afstemt.

Vi er traditionelle men også innovative. Vi er med helt fremme i det førende felt, når det kommer til herreklip – vi følger trends og moderne klippeteknikker som vi tilpasser din stil.

Vi vil gøre det til en god oplevelse for dit barn at blive klippet hos en frisør. Vi klipper børn i alle aldre til fornuftige priser.

Intet er umuligt hos Düwald – vi huser nogle af byens bedste frisører

Farve

Vi er hårspecialister, hvor du du får den helt korrekte hjælp til dit ønske. Vi udretter næsten mirakler og det koster både penge og tid. Vi er ikke salonen man skal vælge pga. pris, men pga vores kunnen. En grundig konsultation er vigtig for et godt resultat. Vi starter alle farvesessions, med en grundig konsultation. Vi giver garanti på et smukt hår, men er realistiske i vores tilgang.

Fremgår der et FRA vil dette afhænge af om du har tykt, fint, kort eller langt hår. 

Colorcorrections hos Düwald – denne behandling er til dig der har farve i håret i forvejen.

Plejebehandling af håret

God pleje er alfa og omega om et hår tager sig godt ud. Hos Düwald laver vi lækre Olaplex og Keratin behandlinger af håret.

Styling

Wash, blow and go, siger meget om hvad dette er. Små styles som vask af hår, føntørring, krøller med glattejern, en fransk fletning, et sildeben osv.
Alt sammen noget som tager fra 15-45 min.

Vores styling holder i en uge, hvis håret ikke vaskes. Slip for stressen. Book din tid online og slap af i stolen, mens vi styler dit hår.

Vi har alle krøllejern i klinikken og du kan frit vælge mellem alverdens styles. Det kan også bare være du vil have vasket håret.

Det er ikke stedet til hovedbundsmassage, farve og klip. Det er wash, blow and go på den hurtige måde. Skal du “bruge” dit hår lørdag, kan det sagtens laves fredag. De fleste synes endda håret er meget flottere, dagen derpå.

Slip for stressen. Book din tid online og slap af i stolen, mens vi styler dit hår til en aften i byen.

Tidsbestilling og det praktiske

Ring gerne i salonen hvis du ikke kan finde en tid der passer i online systemet.
Priser på frisør behandlinger, svinger fra frisør til frisør.
Vi er ikke frisøren man udelukkende skal vælge pga prisen, men pga af vores kunnen.

Husk at ankomme i tøj der tåler farve. Vi erstatter ikke pletter på tøjet.