Hårstruktur

Ikke ET hår er ens og derfor skal hair extensions heller ikke være det. Hos Düwald kan vi skræddersy dine extensions præcis så det passer til dit hår.

 

Vi garanterer oplevelse og kvalitet.Om dit hår er helt glat eller med bølger, matcher vi din struktur. Du har som kunde brug for at din hair extensions, arbejder sammen med dit eget hår – også når det regner eller er fugtig i vejret, Det sørger vi for. Vi laver dog ikke extensions med små krøller

Hair extensions Jylland, fyn og Sjælland.

Vi holder en skarp kontrol med vores hår. Der bruges ikke permanent-væsker eller syre til forarbejdningen af extensionshåret. Der bruges naturfarver og damp. Når det er sagt kræver det forståelse for at produktet er fra forskellige personer og derfor varierer i kvalitet, farve og struktur. Man kan ikke bruge ordet plejer om extensionshår.

Skællagene er 100 % intakte og vi bruger kun det “yngste” af håret. Alt dette sikrer dig den absolut højeste kvalitet indenfor hair extensions. Men jo længere hår, jo ældre og mere slidt hår. Præcis som dit eget. Jo lysere, mere krøllet og længere, jo mere vedligeholdelse.

Bemærk at kun hos Düwald fletter vi efter den originale Düwald flettemetode.

Luxus hair extensions

Med den rigtige pleje vil man bære det smukkeste, mest glansfulde hair extensions. Håret fælder minimalt og kan genbruges gang på gang. Extensionshåret er Indisk Tempel hår. Extensionshåret kan farves, krølles, glattes styles osv. Levetid 10-14 måneder.