HAIR EXTENSIONS

Hos Düwald i Kolding har vi mere end 13 års erfaring med Hair Extensions. Hos Düwald kan du få vævet hair extensions i håret. Vi importerer vores eget indiske tempelhår. Award winning quality 3 år i træk.

 

 Alt om Hair Extensions

 

Udviklingen indenfor hair extensions er lidt som en jungle. Det kræver meget tid og tillid fra kundens side, at finde en hårtekniker som opfylder ens egne krav til hårkvalitet, uddannelse, garanti og det endelige resultat.

 

Indisk tempelhår 
Vi benytter indisk tempelhår. Vores leverandør sidder på forreste række når der bydes på de bedste kvaliteter. De leverer til Beauty Works Online som leverer til hele Karadashian klanen. Der findes ikke en kvalitet der topper denne. Vi er med som de eneste i Norden.

 

Europæisk – Russisk hår
Der er næsten ingen Europæiske piger der lader deres hår blive klippet til anvendelse for hairextensions. Endnu færrere piger, hvor deres hår, ikke har været permanentet eller farvet. Den lille del der er på markedet er rasende dyrt og sjældent i længder over 40 cm. Det sælges dog i små mængder og prisen er derefter. Så hvis man bliver tilbudt Europæisk eller Russisk remyhår, især i længder over 60 cm, til en pris der er nogenlunde overkommelig, så er det meget sandsynligt, at dette ikke er ægte Russisk eller Europæisk hår

 

Hvilken metode skal du vælge – Hair extension?
Der er masser af spørgsmål om hvor vidt det nu er den ene eller den anden, metode der fungerer, om hårkvalitet og om det ødelægger håret.
Hair extensions ødelægger som udgangspunkt ikke håret, hvis personen der har lavet det, virkelig ved hvad han/hun laver. Har pigen tyndt eller tykt hår, er der en verden til forskel på, hvordan en hair extensions skal laves, så håret ikke ødelægges. Vi anbefaler dog Düwalds flettesystem, kaldet flettemetoden. 
Du kan se mere om flettemetoden herBilledet nedenfor viser et NON-remy hår, hvor hårstrående vender modsat af hinanden.
Skællagene er blottede i Non-Remy hår. Dette skjuler producenterne ved at “sminke” håret med silikone. Når silikonelaget er vasket bort efter et par hårvaske, vil det filtre, som mange desværre oplever. Håret vil både være tørt og skællaget vil ikke ligge plant. Alt hår ekstensions er flot når det lige pakkes ud. Dette gælder også for det billigste hår der findes på markedet. For som tidligere nævnt, så er håret er betrukket med en silicone overflade, som ved dette billige hår forsvinder efter få hårvaske. Dette hår er det hår som du som privat kan købe på de hjemmesider der findes et utal af. En anden tilgang til problemet, er at fjerne skællaget helt og blotlægge hårets cortex. Dette vil ikke filtre så nemt, men vil helt fjerne hårets naturlige struktur. Non Remy, er den kvalitet, der giver de største problemer inden for hårextensions idag. Når det er sagt skal man have en fornuftig tilgang til hvad extensions er. Læs under pleje.

Trenser – Hair Extensions

 

 

Maskinsyet hairextensions-trenser
Dette er en trense som er syet på maskine. Alle producenter har deres egen teknik og frembringer dermed varierende kvalitet og tykkelse. Man kan klippe i vævekanten ved maskinesyet hairextensions uden at den optrevles.
(Håndsyet hairextensions-trenser):
Er tyndere end maskinsyede trenser. Skal specialbestilles hvis man ønsker dette. Virgin Hair Extension:
Kaldes også indisk, “Virgin Hair eller Jomfruhår. Dette betyder at håret aldrig har været permanentet, farvet eller bleget. Russisk hår, spansk hår, indisk hår, europæisk hår.. – Hvor kommer hairextensions egenligt fra?
Som en religiøs ritual i Indien, lader hele familier sig kronrage i hindutemplerne. Fra de yngste til de ældste i familien giver de afkald på deres forfængelighed, over for guden “Vishnu”. Denne oldgamle ceremoni udføres i håb om et bedre liv for alle familiens medlemmer. I nogle af de største templer bliver der kronraget mere end 12.000 pilgrimme pr. dag. Det største tempel modtager over 18 millioner pilgrimme pr. år og sælger over 75 tons hairekstensions om året. Det hår der anvendes i hairextensions-industrien stammer for det meste, kun fra kvinder med hår af en anselig længde. Templerne sælger dette eftertragtede hår og heldigvis anvendes indtægterne til velgørende formål. Hår fra mænd, børn og ældre, anvendes som hovedregel ikke til hairr-ekstensions. Når håret høstes direkte fra hovedbunden, er håret både sundt, velnæret og alle hårstrå ligger i samme retning. Det er her nok det eneste tidspunkt at man med 100% sikkerhed kan garantere at håret er af remy kvalitet. Efter en en pige ofrer sit hår, bindes håret med snor eller elastik og håret sendes til fabrikken til videre forarbejdning. Et kvalitets hår bliver behandlet nænsomt og fabrikken er underlagt strenge krav om ikke at filtre håret sammen, så det vender i den rigtige gro-retning. Et sundt hår betyder intakte skællag (kutikula), det ligger plant med hårstråets cortex og derfor føles silkeblødt. Europæisk hår er det mest eftertragtede til hårextensions i den vestlige verden, da hårets  struktur er 100% lig vores skandinaviske hårstruktur.

 

 

Indiens største export marked er Kina. Derefter følger USA, Europa og Brasilien. Mange hairextensions produkter markedføres som:

  • Europæisk hår
  • Spansk hår
  • Italiensk hår
  • Kinesisk hår
  • Brasiliansk hår
  • Russisk hår

Etc. etc.

Fakta er at langt størstedelen af disse produkter er i realiteten Indisk hår af varierende kvaliteter.

Brasiliansk hairextensions:
Brasiliansk hår sælges med en unødvendig merpris. Brasiliensk hår er af Indisk oprindelse. At det markedsføres som Brasiliansk hår, har mere med hårets struktur og udseende at gøre. Brasilianere har ingen kultur for at klippe deres hår professionelt.

Brasilien er storimportør og forbruger af Indisk hår. Det meste anvendes i Brasilien men en lille del omforarbejdes og tilsættes specielle opskrifter på balsam, der gør håret blødt. Størstedelen af det hår der sælges som Brasiliansk, importeres dog direkte fra Indien.

Italiensk og Spansk hairekstension:
De største producenter i verden, af kvalitets remyhår er lokaliseret i Italien og Spanien og deraf navnet. Håret de forarbejder er dog for det meste Indisk eller asiatisk hår.

Kinesisk hairextensions:
Asiatisk hår er mere tykt og rundt end europæisk hår. Dette gør håret helt lige og mangler det bølgende fald, europæisk hår har naturligt. Derfor anses det af mange, for mindre egnet til kvalitets hairextensions i Europa. Dette er dog en meget individuel smagssag.

Men husk på at fakta er, at Kina er verdens største importør af Indisk non-remy hår. De producerer hair-extensions af dette hår, i meget ringe kvalitet.

En stor del af deres export, er extensions lavet fra fældet indisk non-remy hår. Skællaget fjernes helt i syrebade eller dækkes med silikone, for at give håret et blankt, skinnende og sundt udseende. Når silikonen er bortvasket efter et par hårvaske, så vil håret have et tørt og livløst mat udseende. Håret vil også have store tilbøjlighed til at filtre.

Det er denne kvalitet der giver forbrugerne, de ærlige påsættere og hele branchen, de allerstørste problemer.

Europæisk – Russisk hår:

Der er næsten ingen Europæiske piger der lader deres hår blive klippet til anvendelse for hairextensions. Endnu færrere piger, hvor deres hår, ikke har været permanentet eller farvet. Den lille del der er på markedet, vil være i “Virgin Remy kvalitet”, og er rasende dyrt og sjældent i længder over 35 cm. Det sælges dog i små mængder, men prisen kan være op til 10.000 kr i indkøb.

Så vis man bliver tilbudt Europæisk eller Russisk remyhår, især i længder over 60 cm, til en pris der er nogenlunde overkommelig, så er det meget sandsynligt, at dette ikke er ægte Russisk eller Europæisk hår.

 

DÜWALD BENYTTER INDISK TEMPELHÅR

Hårtyper og struktur:

Indo-europæisk hår er ca. 57-90μm tykt. Asiatisk hår er en del tykkere end europæisk hår. Ca. 120μm tykt. Asiatisk hår er mere rundt og tykkere. Derfor en meget lige struktur. Indisk og Europæisk hår er mere ovalt og tyndere, hvilket resulterer i et naturligt fald. Afrikansk hår er mere fladt og roterer meget om sin egen akse. Derfor er det krøllet. En normal hårbund indeholder mellem 100.000 til 150.000 hårstrå. 

Hair extensions i Kolding

Düwald var nogle af de første i Kolding til at tilbyde hair extensions. Vi startede i et lille lokale for 15 år siden: Meget er sket siden og den dag i dag er Düwald blandt landest mest erfarne inden for flettemetoden, hair extensions, strukturvalg, hårkvalitet, styling, farvematch og vedligeholdelse. Piger rejser meget lang for at få lavet hair extensions hos Düwald. Det er ikke kun piger fra Kolding. Vi har besøg fra hele landet og det er ofte spændenden at høre historien bag deres besøg.
Metoder for Hair extension
Metoderne for hair extensions er mange, og lige så mange forskellige meninger findes der. Düwald var blandt de første til at lave hair extensions med hot fusion og hair extensions med tape. Det er vi siden gået fra. Vi kunne se hvilke konsekvenser det havde for kundens hår. Markedet var absolut til det, men det var vores samvittighed ikke.
Flettemetoden i Kolding
Vi har mange piger til påsætning hver eneste dag og dette giver en erfaring, man ikke kan betale sig fra. Kunden ved at med hair extensions hos Düwald der er flettet efter den Düwalds anderkendte flettemetode, ja så er de sikret en optimal hår påsætning.

 

 

 

Forskellen?

Vi har været med fra starten og vi er grundstenen bag mange tekster og pleje instruktioner på mange hjemmesider. Vores stylingteknikker bliver også kopieret i hele landet, men vi tager det som en kompliment, vi ved godt vi er dygtige 🙂 Men hvad gør forskellen  fra Düwald til andre saloner? Svaret er mange forskelle.

Vores erfaring med hair extensions med flettemetoden er 15 år.

Vi matcher din hårstruktur, din farve 100%, vi klipper din hair extensions til, efter sikrer og professionelle metoder, du ikke oplever andre steder.

Vores vævekant er vævet efter originale metoder der er afprøvet gennem 15 år,

Meget øvelse ligger bag vores fletteteknik og folk udefra der ser vores fine håndarbejde bliver yderst imponeret. Det er vi naturligvis stolte af.

Derudover er vi altid behjælpelige med eventuelle udfordringer der kan opstå med med hair extensions. Vi giver 2 måneders garanti på håret og vores telefon er altid åben for gode råd. Vi guider og råder dig hele tiden hvis behovet er der. Vi giver ikke penge retur, men retter eventuelle fejl i håret.