Düwald

Dieselvej 5
6000 Kolding
Tlf. 702 702 98

Receptionist man-tor-fre fra 08.30 til 12.30.
Ringer I udenfor receptionist tiderne, så vær sød at ligge en besked hos vores topcall center og vi vil ringe tilbage til jer.

Der er gratis parkering lige foran døren.​

Vi tjekker telefonsvaren løbende hele dagen. Hvis vi er forhindret i at tage telefonen, vil telefonen blive viderestillet til vores callcenter. Vi ringer tilbage så snart vi aflytter den. Dit opkald er vigtig for os, så tøv ikke med at lægge en besked.

Afbudsregler:

Afbud skal ringes ind min. 48 timer før. Hvis du melder afbud efter 48 timer, før din behandling, vil du få en regning på 50 % af behandlinges pris.
Hvis du udebliver helt fra aftalen vil du får en regning på 100% af behandlingens pris. Bliver regningerne ikke betalt vil de blive sendt videre til et inkasso firma.
Du kan ikke melde afbud via mail eller sms.

Skulle du blive ramt af Covid19, vil du kunne undgå en eventuelt regning, ved forsent afbud, hvis du kan dokumentere det ved at sendt os noget på det. 

Vi erstatter ikke farve på tøjet.

Vi har desværre ikke plads til at have gæster med til din behandling. Så kom gerne alene.

Persondatahåndtering:

  • Alle kundeoplysninger der ligger i Hairtools, har de ansvaret over.
  • De kundeoplysninger der er opbevaret i Hairtools vil kun blive brugt til service meddelelser om tider, hvis det skulle blive nødvendigt at sende en bøde og til reklame 1-3 gange om året. Reklamerne vil kunne fravælges.
  • Alle kundeoplysninger i papirform vil blive opbevaret i mapper i et aflåst skab. Når de ikke er relevante for os, vil de blive destrueret.
  • De kunder hvor vi gerne vil bruge billeder af deres behandlinger, vil blive oplyst omkring dette og give deres samtykke med en underskrift.
  • Alle kundeoplysninger i papir form vil blive gennemgået en gange hver halve år.

Ansatte

Team Düwald – se holdet KLIK HER

Åbningstider

Man – Fre 08:00 – 18:00
(Mandag i lige uger 8:30 – 13:00)

Lørdag i lige uge: 09:00 – 14:00

Lørdag i ulige uge: lukket

Kontakt

Alle extensions og hårfarve spørgsmål, skal sendes til vores facebook side i en privat besked (messenger).