MASSAGEFORMER

Wellness massage. Hos Düwald i Kolding er det massage i rolige omgivelser.


Vores wellness massage er til dig der vil nyde en time i rolige omgivelser. Vi spiller afslappende musik og tilbyder en time i himmelen under Heidis kyndige hænder.

Vi tilbyder wellness massage som enkelt behandling.

Vores massage er incl håndklæde, vand og lagen.

Wellness Massage

Wellness massage er for dig der trænger til at koble HELT af. Vi tilbyder Wellness massage i rolige omgivelser, duftlys og beroligende musik. Wellness massagen er en kropsmassage med metoder der stammer fra udlandet. Heidi går i dybden, MEN det vil på ingen måder gøre ondt. Dette er en massage, hvor mange falder i søvn og vågner som et helt nyt menneske helt udhvilet. Wellnessmassage er en wellness oplevelse ud over det sædvanlige! Wellness massage til dig, der vil forkæle dig selv, afstresse og koble helt af for en stund. Wellnessmassage virker meget beroligende og faktisk så beroligende at mange af vores kunder falder i søvn eller befinder sig i en trancelign tilstand. Du vil opleve en wellness massage som et energiboost du kan mærke i mange dage efter. Wellness massage bliver du afhængig af og vi glæder os til at byde dig velkommen til varme dyner og beroligende musik.

Wellnessmassagen går ikke så dybt som den regulære massage. Dog adskiller man alligevel mange affaldsstoffer. Så som ved alt slags massage, er det meget vigtig, at man drikker vand efter endt behandling. Vi serverer selvfølgelig et glas når du er færdig