Negle

Akryl Negle

Hos Düwald tilbyder vi mange forskellige negle behandlinger. Vi har 2 negleteknikere og 3 til Shellac. Vi tilbyder som forlængelse, akrylnegle.

Akryl negle er 8 gange stærkere end vores natur negle. Akryl negle kan laves meget lange, tynde og stærk. Akryl bliver blandet i væske og pulver, i de rigtige forhold, hvorefter man støber på din egen negl. Akryl negle kan “pinches” så dine negle bliver super slanke, dette foregår mens hærdningprocessen er i gang ved at “klemme” på neglen.

Resultatet er smukke slanke negle.​

Akryl eller gele negle?

Det spørgsmål, får man som negletekniker ofte. Der er ikke synlig forskel på gele eller akryl negle. Akrylfarven matches i mange tilfælde bedre på neglepladen end gelenegle. Der er også tale om hårdhed. Akrylnegle kan laves meget lange, tynde, men samtidig meget stærke.

Hvordan?

Man blander pulver og væske på en pensel i passende forhold. Herefter kan man både forlænge neglen eller lave en forstærkning på kundens egen negl. Hærdningsprocessen går igang så snart væske og pulver kommer i kontakt med hinanden. Akrylnegle skal ikke i UV lys. Nogle vælger dog at “lukke” akrylen med en topcoat som skal i UV lys. 

En dygtig negletekniker kan forlænge selve neglepladen, så dine negle vil syne slanke og elegante. Er du virkelig negleelsker, kan Victoria og Louise “pinche” dine negle, mens hærdeprocesssen er igang. Med en “klemme” på hver sin side af neglen, klemmer de sammen. Dette betyder at de vil snyde dine negle mere slanke end de i virkeligheden er. Resultatet er fantastiske smukke slanke negle.

Aftagning af akryl gøres ved at opløse dem i acetone, men vi anbefaler at du får dine negle taget af hos os for at skåne din naturnegl bedst mulig. Din natur negl afgør hvilken metode der passer bedst til dine negle.

Manicure

Hos Düwald tilbyder vi manicure til dig der ønsker smukke negle med eller uden afsluttende SHELLAC.

Manicure er en behandling til både mænd og kvinder.

Neglepladen renses, neglebånd blødgøres, neglene filer i den øsnkede form og neglepladen poleres. Behandlingen afsluttes med solaroil, creme og en let håndmassage.

Shellac Negle

Düwald Kolding garanterer mindst 14 dages holdbarhed på SHELLAC og INDIGO negle. SHELLAC og INDIGO holder glans og farve og er skånsom mod egne negle og så krakelerer de ikke.

Shellac og INDIGO er fantastiske produkter

Shellac er et fantastisk produkt til dig der ikke ønsker lange, men smukke negle. Derudover er det ideelt til dig som

  • Dyrker meget sport
  • Skriver på computer til hverdag
  • Arbejder steder hvor det ikke er tilladt med forlængede negle
  • Dig som arbejder på restaurant/køkken

Shellac/INDIGO – kan det virkelig passe? JA, det kan virkelig passe.
Shellac og INDIGO fjernes nemt og skånsomt og den eneste bekymring du skal ha – er at du bliver afhængig!
Hos Düwald får du selvfølgelig den nødvendige manicure inden påføringen af Shellac eller INDIGO.
Düwald anbefaler på det kraftigste at du får din Shellac lagt hos en certificeret CND negletekniker!

CND negletekniker

CND og Harmony er et bevis på at negleteknikeren er veluddannet. Man forbinder CND og Harmony med kvalitet, allergitestet produkter og holdbare negle – og det er ikke tilfældigt.

Pris og kvalitet følges ofte ad

Dette afspejler for det første kvaliteten af negleteknikerens uddannelsesniveau samt produkternes markant ringere kvalitet. Billige negleprodukter kan fremprovokerer alvorlig allergi. Spøg derfor uddannelsessted og prooduktvalg.

Hvad laver Düwald anderledes?

Vores negletekniker vil altid arbejde ud fra at skulle give vores kunder en hånd af smukt og slankt udseende, samt en illusion af længere fingre og negleplader. Negleforlængelser med et tyndt og elegant look, en håndlavet hvid kant på vores franske negle som altid støbes personlige og meget smilende.

Lad vores negletekniker guide dig igennem, hvilken form og længde der er passende til netop din hånd, negl, aktivitetsniveau og temperament. Alt dette er vigtig for et holdbart og tilfredsstillende resultat.

Verdens bedste negleprodukter

Düwald arbejder udelukkende med verdens stærkeste produkter fra CND, Harmony og Indigo. CND er iøvrigt er det eneste negleprodukt, der er allergitestet og ikke indeholder de 3 mest skadelige ingredienser der findes i andre negleprodukter. Din negletekniker skal, som en selvfølgelig også kende til kemien og dens virkning, i sine produkter. Dette sikrer dig smukke negleforlængelser, uden risiko for ødelagte naturnegle og ubehagelige permanente allergier. Som kunde er det derfor vigtigt at undersøge markedet grundigt, og vælge et internationelt anerkendt produktmærke. Til dette anbefaler vi naturligvis CND og Harmony.

Vedligeholdelse

Når du bestiller tid hos Düwald til at få lavet dine nye negleforlængelser eller forstærkninger, er det for os vigtig at du har gjort op med dig selv, at du vil bruge både tiden og pengene på vedligeholdelse. Vi er ikke klinikken man vælger for at få lavet forlænget negle – en gang i mellem når der er råd. Dine negle skal løbende vedligeholdes (ca. hver 3. uge). Dette er også for at undgå skader og ødelagte naturnegle. Book Online eller ring 702 702 98 Vi er en meget travl negleklinik… – derfor er det MEGET vigtigt at du afbestiller din tid min 24 timer inden, så en på ventelisten kan få den. Hvis dette ikke overholdes, vil der blive pålagt et “spild” gebyr på halvdelen af behandlingens beløb.