Nye Negle

Nye Negle

NEGLE KOLDING

Hos Düwald i Kolding laver vores certificerede negleteknikere dine nye negle. Vi tilbyder et bred vifte af de mest fantastiske negledesigns. Vi tilbyder Shellac, akrylnegle som er de mest popurlære neglebehandlinger.

 

 CND negletekniker

CND og Harmony er et bevis på at negleteknikeren er veluddannet. Man forbinder CND og Harmony med kvalitet, allergitestet produkter og holdbare negle – og det er ikke tilfældigt.

Pris og kvalitet følges ofte ad
Dette afspejler for det første kvaliteten af negleteknikerens uddannelsesniveau samt produkternes markant ringere kvalitet. Billige negleprodukter kan fremprovokerer alvorlig allergi. Spøg derfor uddannelsessted og prooduktvalg.

Hvad laver Düwald anderledes?
Vores negletekniker vil altid arbejde ud fra at skulle give vores kunder en hånd af smukt og slankt udseende, samt en illusion af længere fingre og negleplader. Negleforlængelser med et tyndt og elegant look, en håndlavet hvid kant på vores franske negle som altid støbes personlige og meget smilende.

Lad vores negletekniker guide dig igennem, hvilken form og længde der er passende til netop din hånd, negl, aktivitetsniveau og temperament. Alt dette er vigtig for et holdbart og tilfredsstillende resultat.

Verdens bedste negleprodukter
Düwald arbejder udelukkende med verdens stærkeste produkter fra CND, Harmony og Indigo. CND er iøvrigt er det eneste negleprodukt, der er allergitestet og ikke indeholder de 3 mest skadelige ingredienser der findes i andre negleprodukter.

Din negletekniker skal, som en selvfølgelig også kende til kemien og dens virkning, i sine produkter. Dette sikrer dig smukke negleforlængelser, uden risiko for ødelagte naturnegle og ubehagelige permanente allergier.

Som kunde er det derfor vigtigt at undersøge markedet grundigt, og vælge et internationelt anerkendt produktmærke. Til dette anbefaler vi naturligvis CND og Harmony.

Vedligeholdelse
Når du bestiller tid hos Düwald til at få lavet dine nye negleforlængelser eller forstærkninger, er det for os vigtig at du har gjort op med dig selv, at du vil bruge både tiden og pengene på vedligeholdelse.

Vi er ikke klinikken man vælger for at få lavet forlænget negle – en gang i mellem når der er råd. Dine negle skal løbende vedligeholdes (ca. hver 3. uge). Dette er også for at undgå skader og ødelagte naturnegle.

Book Online eller ring 702 702 98

Vi er en meget travl negleklinik… – derfor er det MEGET vigtigt at du afbestiller din tid min 24 timer inden, så en på ventelisten kan få den. Hvis dette ikke overholdes, vil der blive pålagt et “spild” gebyr på halvdelen af behandlingens beløb.