PEDICURE

Pedicure fodbehandling er en grundig og blødgørende fodbehandling.


Fodbehandling i Kolding.
At få en grundig og blødgørende fodbehandling er en fantastisk wellness oplevese, som lader både krop og sind op.
Düwald er kendt for deres lækre fodbehandlinge hvor der også kan vælges franske fusser eller Shellac som tillægsydelse.
Selve fodbehandlingen virker afstressende og opkvikkende og derudover garanterer vi dine fødder smukke, bløde og velduftende. En fodbehandling  i vores flotte og veludstyrede skønhedsklinik i Kolding, er en oplevelse du vil elske.

Hvad er en fodbehandling?
En fodbehandling har fokus på pleje og forskønnelse. Vi starter med et fodbad i badesalt. Derefter fjernes hård hud på  hæle og trædepuder og hele foden efterpudses. Neglebånd skubbes, neglepladen rengøres og files til. Til sidst kan der vælges farve af lak til neglene, hvis du ønsker det.  Her anbefaler vi Shellac, som holder i 4 uger indtil din næste behandling. Vi afslutter behandlingen med en lækker og grundig fodmassage. Alt dette efterlader dine fødder bløde og smukke, samt en fantastisk  følelse af velvære. I vores klinik i Kolding, varer vores fodbehandling fra 45 min.
Du vil kunne nyde resultatet af smukke fødder de 4-6 uger vi anbefaler der går mellem hver behandling

En luksus fodbehandling i Kolding
Et par af de mest almindelige problemer med fødderne er hård hud. Med en grundig og  professionel behandling på vores klinik i Kolding, er det muligt at få fjernet hård hud og få rettet op på flossede neglebånd. Efter en fodbehandling er det vigtigt at vedligeholde resultatet hjemme. Denne pleje består af, en grov svamp, neglebåndsolie og fodcreme. Brug dagligt fodcremen for at blødgøre den tørre hud mellem dine fodbehandlinger, “fil” den tørre hud af med svampen når du er i bad,  samt daglig brug en neglebåndsolie, der styrker neglene og smidiggør neglebånd. I vores skønhedsklinik i Kolding finder du selvfølgelig de bedste produkter til vedligeholdelse af dine fine nye fusser. De korrekte produkter og lidt tid fra din side, gør det muligt at forlænge og vedligeholde resultatet mellem hver fodbehandling.