Pleje – Extensions

Hair extensions kræver tålmodighed, vedligeholdelse og realistisk forståelse for hvad hair extensions er. Vi gør hvad vi kan her i salonen for at give dig en grundig vejledning, med det kræver også lidt fra din side 🙂

 

Vi opkøber det bedste hår og får det produceret på egen fabrik. Vi har eneret på vores hår i hele Norden og bruger udelukkende Grade 6A++++++. Vi bruger kun dobbeltdrawn hår og håret er dobbelt tjekket inden det forlader fabrikken.Dagene efter din hårforlængelse
De første par dage efter en hårforlængelse kan du være lidt øm i hovedbunden. Dette er ikke tilfældet hos alle, men hos nogen kan det blive lidt ømt at sove på. Det er helt normalt og foretager sig hurtigt. Vi har rodet ganske meget i din hovedbund og dine hårrødder skal lige vænne sig til hair extensions-håret. I dagene efter en hårforlængelse er den eneste fornuftige løsning, et løst hængene hår eller en fransk eller almindelig fletning. INGEN stramme knolde, hestehaler eller andet. Dette vil kun forværre ømheden.

Inden vask
Før du vasker extensions-håret det så red håret igennem og gør det altid fra spidserne op opad til du når hovedbunden. Del håret op i de lag de er lavet i. Støt extensionshåret med dine hænder, ved at presse på banerne med hånden, mens du reder med den anden. Ved at rede håret inden bad, undgår du at det filtre i bruseren og efterfølgende. Hvis du reder håret mens det er vådt, må dette kun gøres med fingerene eller vores specialbørste fra MINIMÉNE. Hold altid fast om håret, så du ikke hiver extensionshåret ud af trensen. Vask håret i nedadgående strygende bevægelser. Brug hårkur ved hver hårvask og brug ALTID balsam afsluttende. Brug altid FØRST hårkur og til sidst balsam. Hårkur åbner op og bearbejder, balsam forsegler og lukker håret.

..Vask af Hair extensions

Lad os slå en ting fast med det samme. Produkter fra frisøren er og vil, altid være bedre, end produkter fra Bilka. Billige produkter skummer og dufter dejligt, men de tilfører ikke nær så meget fugt som de dyrere og mere eksklusive produkter. Et mærke vi kan anbefale er Amika. Køber du Amika i klinikken, får du også 3 måneders fuld garanti på dit extensionshår. Dette kan selvfølgelig også købes i klinikken. Hvis du vælger at bruge produkter fra en billig-hjemmeside eller et supermarked frafalder din garanti. 
Dagene imellem vask
Vi anbefaler at du vasker dit extensionshår ca. 3 gang om ugen. Både for hårest skyld, men også for selve trensen som ikke burde stresses unødvendig. Synes du din hovedbund fedter, brug da tørshampoo som er Gud gave til os piger med Hair ekstensions. Dette sælges selvfølgelig i klinikken i hvid, brun og sort. 
Efter badet
Tør extensions håret godt ved at kramme håret i et håndklæde og inden det er helt tørt så påfør gerne en smule hårolie……..- det giver dit hår masser af fugt og samtidig gør det lettere for dig at rede det ud. IKKE overdæng dit hår. ….-lidt men godt.
(Bruger du for meget produkt, vil dit hår klistre sammen og filtre). Lad det ALTID lufttørre i minimum 20 min. inden føntørring – ALTID! Husk at vådt hår medfører en højere gnidningsmodstand, da væske løfter skællaget. Så du vil opleve håret filtre mere når det er vådt. Brug en vores specialbørste, en kam med store brede tænder eller dine fingre mens håret er vådt. Dette vil skåne hårets skællag og forlænge dets levetid. Brug dine fingre til at rede med når håret er tørt. Dette vil mindske slitagen på hårstråene betydeligt.

 

 

 Føn, glat og krøl

Del nu ekstensions-håret op. Start fra neden og føn første sektion af extensionshåret. Bærer du hår med fald så brug krøllecreme, føn kun let og lad håret lufttørre. HUSK altid at din føntørre skal blæse lunken luft…..-ikke kold og ikke varmt. Glat evt. håret hvis du har valgt den glatte struktur, dette vil forbedre udseendet og følelsen af dine hairextensions 100 %. Dog skal man vide at varme slider på sigt håret, så brug varmebeskyttende. Arbejd dig opefter til du når toppen. At føne sit hår på denne måde, mindsker tiden og skåner dit yderste hår for varme. Afslut altid med oliedråber. Max 4 pump til et helt hairextensions- hår. Fordel godt overalt, dog ikke i hovedbunden.

Har du valgt hair extensions med fald, så føn kun bunden. Del stadig håret op i sektioner, men føn kun bunden. Lad håret lufttørre efterfølgende, tilfør krøllecreme. Hjælp krøllerne på vej ved at kramme håret i opadgående bevægelser og føn imens, hvis du ønsker meget fald/krøl.

At bevare hair extension flot og sundt, kræver at du er villig til at bruge den ekstra tid det kræver. Lidt extra tid med børsten og du undgår du at din hair extensions begynder at filtrer. Start altid fra spidserne og red da stille og rolig op til du når hovedbunden. Hold ved håret imens, så du ikke hiver håret ud fra trensen. Brug en velegnet hairekstensionsbørste. Disse er blidere ved håret og påsætningspunktet/punkterne end normale børste. Du kan ca. regne med at efter påsætning og i løbet af hårets levetid vil du tabe mellem 10-15 % af dine extensionshår. Dette skyldes ganske enkelt normal fældning ligesom det også sker fra vores eget hår. Du oplever det dog i værre grad da ekstensionshårene er længere, der meget mere hår og derfor syner det af meget.

Sport
Hvis du dyrker sport, så flet altid håret i en fransk fletning eller en almindelig stram fletning. Hvis du vælger at bade i klor eller saltvand som er extremt hårdt ved extensionshår, giv da håret fugt efter badning. Klor og saltvand kan skade din hair ekstensions rigtig meget og garantien bortfalder ved dette. Du kan bruge noget ekstra balsam i håret, inden en svømmetur. En endnu bedre løsning ville jo selvfølgelig være at bruge badehætte. Efter klor eller saltvand, skyl håret meget grundig i rent vand, inden du påbegynder den daglige vask. Inden du går i seng, er det vigtigt at du fletter dit hår i en fransk eller almindelig fletning. Krøllerne fra nattens fletning, er smukke dagen derpå. Husk du aldrig må sove med vådt eller fugtigt hår.

Hair extensions pleje i korte træk

 • Vask håret MAX 3 gange i ugen. Brug istedet tørshampoo
 • Brug ikke andet olie end HH Simonsen eller Olaplex. Andet misfarver extensionshåret.
 • Del håret op inden du skal rede dit hår
 • Red håret inden hårvask og hold om håret imens
 • Red kun håret nedefra og op med strygende nedadgående bevægelser
 • Vask med shampoo, hårkur og balsam, i nævnte rækkefølge
 • Lad altid dit hår lufttørre i minimum 20 min. inden føn
 • Del håret op så du kan få tørret din hovedbund
 • Red håret et par gange om dagen, men husk og hold om håret imens.
 • Brug produkter der er beregnet til dine extensions (produkter med fugt)
 • Brug hårkur gerne hver gang
 • Garantien frafalder hvis der er badet i klor eller saltvand
 • Husk genopsætning hver 6 uge
 • Det frarådes at farve håret. Det er på eget ansvar.
 • Man kan ikke bruge ordet PLEJER om extensionshår.
 • Håret kommer hver gang fra forskellige personer og kan varierer
 • Du skal påregne køb af nye baner ca. hver 2 gang
 • Er håret meget langt eller lyst skal du påregne køb af nye baner ved hver genopsætning
 • Holdbarheden forringes ved længere, krøllet eller lyst hår
 • Håret filtre mere når det er vådt
 • Husk håret vejer mindre når det klippes
 • Hvis du følger denne vejledning vil du opnå det absolut bedste resultat!
 • Brug Amika produkter som anbefalet fra salonen