Spraytan

Spraytan

Vores spraytan behandlinger foregår i aflukkede diskrete rum i Kolding. Vi tilbyder 4 forskellige farver så derfor kan vi tilpasse farver til alle.

Vores behandlinger er med engangstrusser, hårnet, selvklæbende fodsåler og påførelse af creme i håndflader, albuer, knæer, hæle og negle. Altså en virkelig gennemført behandling.

Læs mere om Spraytan nedenfor. 

Før Spraytan

Spraytan

Düwald tilbyder luksus spraytan med spraytan væske fra Vita Liberata. Vita Liberata er vinder af Danish Beauty-awards og det er ikke uden grund. Ud over det er fuldstændig uden nogle tilsætningsstoffer, så skaller vores farve ikke af ujævnt. Gradvist og naturligt vil farven forsvinde på ca 7 dage.

Dagen før:

For at få det allerbedste resultat, skal du peele/skrubbe huden dagen inden og benytte en god creme efterfølgende. Peeling skal gøres med en god bodyscrub (der ikke indeholder olie), en handske OG afsluttende med et groft håndklæder når du tørrer dig. Skrub din hud med håndklædet……- her kan du virkelig få de sidste døde hudceller af kroppen! Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen med let cirkulerende bevægelser.
Skal du barberes, så gør også dette dagen før.

På selve behandlingsdagen:

Om morgenen bader du normalt, vasker dig grundigt og benytter INGEN cremer, parfume eller makeup. Cremen blokerer for spraytan væsken og giver et uens resultat. Prøv så vidt muligt at undgå antiperspirant deodorant på behandlings dagen.

Ankom i mørkt løstsiddende tøj!

Tanning væske:

Væsken vi benytter indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandling og op til 12 timer efter. Man vil derfor først kunne se det endelige resultat af behandlingen efter du har været i bad. Du kan gå i bad allerede efter 2 timer, men vi anbefaler at du venter 6-8 timer.

Selve behandlingen:

Behandlingen foregår ved, at hele kroppen bliver sprøjtet  af vores certificeret spraytan personale. Hele kroppen sprayes med et jævnt lag over hele kroppen. Håndflader, albuer, knæer, hæle og negle beskyttes med creme. Vælger man at beholde undertøj på, bliver man selvfølgelig ikke brun de steder.

Selve behandlingen tager ca. 10 min. Herefter du skal stå og tørre et kort øjeblik. Vi benytter engangs hårnet/hårhætter til dit hår og engangs fodsåler til under fødderne, så du ikke får sorte fodsåler.

Efter behandlingen:

For at sikre en fortsat ensartet farve, i dagene efter behandlingen er det vigtigt at man smører sin hud med bodylotion hver dag.

Farven aftager langsomt og lange varme bade, barbering, og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven. Farven vil blive lysere og lysere efter hvert eneste bad, for at være helt væk efter ca 5-7 dage.