Fjernelse af tatovering

Fjernelse af tatovering med pico laser

Hos Düwald tilbyder vi fjernelse af tatovering med den effektive pico laser. Det betyder at vi kan fjerne din tatovering langt mere effektivt samtidigt med at maskinen er skånsom mod din hud. Det betyder at de resterende behandlinger vil være på vores regning, hvis det mod vores forventning skulle tage mere end 10 behandlinger.

Spar 20 % på din første behandling

Alle priser er fra priser og pr. session

Fjernelse af bryn – permanent makeup
450 kr. / Medlemspris 399 kr.

Extra lille tatovering – bogstav eller tegn 
399 kr. / Medlemspris 299 kr. 

Lille tatovering – størrelsen på et æg 
499 kr. / Medlemspris 349 kr. 

Medium tatovering – størrelsen på en hånd 
749 kr. / Medlemspris 649 kr. 

Stor tatovering – størrelsen på en håndbold eller et portræt
999 kr. / Medlemspris 799 kr. 

Ekstra stor tatovering – størrelsen på en fodbold 
1.399 kr. / Medlemspris 999 kr. 

Halv arm 
1.499 kr. / Medlemspris 1.299 kr.

Kom godt i gang

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg i dit behandlingsforløb.

Til din første konsultation, som oftest finder sted sammen med din første laserbehandling, stiller vi dig spørgsmål om din tatovering og dit helbred. Det gør vi for at sikre dig den bedste behandling. Til denne konsultation vil vi også fotografere din tatovering, så vi undervejs kan sammenligne før og efter billeder. Det foregår naturligvis ikke uden dit samtykke. 

Inden du møder op til din første behandling, er det vigtigt at du to timer før din behandling smører den tatovering, der skal fjernes, med det bedøvende creme Emla og pakker området ind i husholdningsfilm. Emla kan købes i håndkøb på apoteket. 

Hos Düwald overtager vi gerne igangværende behandlingsforløb. Hvis du ønsker at rykke dit behandlingsforløb til os, vil du naturligvis få de samme fordele.

Se vores kunders resultater

Mere information om tatoveringsfjernelse

Hos Düwald har vi allerede en bred viden om fjernelse af pigmenter, da vi er pigmentister. For at sikre det allerbedste resultat, har vi sendt flere kunder afsted for at få fjernet gammelt permanent makeup inden vi starter op på nye bryn. Derfor ved vi, hvad du kan forvente.  

At fjerne tatoveringer er ikke noget, man bare lige gør. Det er en lang proces, som, alt efter en række faktorer, kan variere mellem 6-10 behandlinger. Permanent makeup kan dog oftest bleges eller fjernes helt efter 1-5 behandlinger. Vi anvender den meget effektive pico laser til fjernelse af tatoveringer. Det betyder at du vil få en langt hurtigere og mere effektiv behandling, som samtidig er skånsom mod din hud.

Hvad skal du være opmærksom på?

Der er en række faktorer, som er afgørende for, hvor lang tid det tager at fjerne din tatovering. Disse faktorer er:

  • Hvor dybt blækken er stukket ned i din hud 
  • Hvilke pigmenter, der er anvendt
  • Hvor gammel tatoveringen er 
  • Om du ryger
  • Placeringen af din tatovering, da det er sværere at fjerne tatoveringer, der sidder langt fra hjertet. En tatovering, der sidder på en fod, kræver derfor behandlingsgange og har en længere helingstid 
  • Din krops evne til at bortskaffe pigmenterne 
  • Om der er anvendt gult pigment. Ofte indeholder PHI pigmenter meget gult pigment. Dvs. at det ofte er den sidste farve, der sidder tilbage i brynet, og som kan kræve mange behandlinger for at blive fjernet helt. Hos Düwald anbefaler vi her et cover-up, da vi forholdsvist nemt kan dække den gule farve med en anden. På den måde sparer du rigtigt mange behandlinger med laser. 
  • Nogle klienter kan opleve at få pigmentforandringer i huden efter fjernelse med laser. I nogle tilfælde kommer pigmentet ikke tilbage. Jo mere din hud er, jo større risiko er der for pigmentforandringer

Selve behandlingen

Vi bliver ofte spugt om behandlingen gør ondt. Svaret er ikke definitivt, da smerte oplevelse meget forskelligt, men i og med at vi anvender vores pico laser, vil du opleve en langt mere effektiv og skånsom behandling. 

De fleste af vores klienter fortæller, at smerten kan opleves som elastikker, der snapper mod huden. Få minutter efter behandlingen er afsluttet, oplever størstedelen af alle klienter lidt eller intet ubehag overhovedet. Vi køler naturligvis din hud under og efter laserbehandlingen med vores kølemaskine. Det er dog vigtigt at du drikker rigeligt med vand i timerne efter din behandling. 

Der er en række almindelig bivirkninger ved laserbehandlingen, som du vil kunne opleve. Disse er f.eks. hævelse i området i 1-2 dage efter og at området klør i ophelingsprocessen 1-2 uger efter selve behandlingen. En sjælden bivirkning er at du kan få vabler 1-4 dage efter behandlingen. En yderst sjælden bivirkning er, at der kan dannes arvæv. Risikoen herfor er meget små, men det kan dog ske. Dette kan ske, hvis vores instruktioner om efterbehandling ikke følges. Der er også en lille risiko for hyperpigmentering/hypopigmentering, hvilket vi vil informere under din første konsultation.

Andre spørgsmål til behandlingen?

Hvis du har brug for at vide mere omkring behandlingen, skal du være velkommen til at ringe til os på: