Fjernelse af tatovering

Fjernelse af tatovering

Efter enorm efterspørgsel, er vi nu klar med uddannet personale og hele 2 forskellige lasere, som de eneste i Kolding. Vi tilbyder både pico og Q switch lasere. På den måde kan vi skræddersy dit forløb, om din tatovering er med eller uden farve. 

Læs mere om Fjernelse af tatovering nedenfor

Book tid allerede nu og spar:
 20% på din første behandling
15% på anden behandling 
10% på din tredje behandling 

Er det første gang du skal have tatoverings fjernelse hos os, skal du book den behandling hvor der står første gang hos os, inde for det område der passer til den tatovering du skal have fjernet . I denne behandling er der sat ekstra tid af til en konsultation.

Vi overtager gerne igangværende behandlingsforløb og du får selvfølgelig også disse fordele.

2 timer inden din behandling skal du hjemmefra smøre den tatovering, der skal behandles, ind i Emla og pakke det ind i husholdningsfilm. Emla kan du købe i håndkøb på apoteket.

Mere om Fjernelse af tatovering

Vi har allerede en bred viden om fjernelse af pigmenter fra huden. grundet vores baggrund som pigmentister. Vi har sendt mange kunder afsted til at få fjernet gammelt permanent makeup, inden opstart på nye bryn. Vi ved hvad du kan forvente.
At fjerne tatoveringer er ikke noget man bare gør. Det er en lang proces. Alt efter nedenstående faktorer, vil dit forløb variere alt fra 6-10 behandlinger. Permanent makeup kan oftest fjernes/bleges fra 1-5 behandlinger.

Faktorer der bestemmer tidsforløbet for fjernelse af din tatovering

  • Dybden blækket er stukket i huden
  • Hvilke pigmenter der er anvendt
  • Hvor gammel din tatovering er
  • Om du ryger
  • Placeringen af din tatovering.Jo længere væk fra hjertet din tatovering sidder, jo sværere er den at fjerne. Tatoveringer på fødderne kræver derfor flere gange og længere heling tid.
  • Din krops evne til at bortskaffe pigmenterne
  • Gul er den sværeste farve at fjerne. Ofte er PHI pigmenter med meget gul pigment. Dvs det er den sidste farve der er tilbage i brynet og kræver mange behandlinger for en total fjernelse. Vi anbefaler her at få lavet et cover-up, da gul er forholdsvis nem at dække med anden farve. På den måde sparer du rigtig mange behandlinger med laser.
  • Nogle få klienter kan opleve pigmentforandringer i huden efter fjernelse med laser. I nogle tilfælde kommer pigmentet ikke tilbage. Jo mørkere din hud er, jo større er risikoen for pigment fejl.

Vi kan vurdere din tatovering ved en billede konsultation, eller ved en konsultation i klinikken. Man betaler pr gang, så du er ikke bundet af en kontrakt, store beløb eller en tidsramme.
Når du ønsker din tatovering bleget før et coverup, er ganske få behandlinger som regel nok til at lysne tilstrækkelig. Vi sørger for din gamle tatovering bliver bleget så meget at der ikke ses mørke skygger fra din gamle tatovering, under den nye. På den måde giver det mere frihed til nyt motiv, farver og størrelse på den nye tatovering. Vi stopper behandlingen, når din tatovør er sikker på, at han/hun kan dække med en ny tatovering.
Din hud skal hele i 8-12 uger efter din sidste laser behandling, inden en ny tatovering kan laves.

Til konsultation som ofte finder sted sammen med første laserbehandling, stiller vi dig spørgsmål om din tatovering og dit helbred. Vi fotograferer din tatovering, så vi kan sammenligne før og efter billeder i forløbet. Intet foregår uden dit samtykke.

Selve behandlingen:
“Gør det ondt”?-spørger de fleste. Svaret er ikke definitivt. Smerte opleves forskelligt. De fleste udtaler at smerten opleves sommer elastik der snappes mod huden. Inden for få minutter efter at proceduren er afsluttet, oplever de fleste klienter lidt eller intet ubehag overhovedet.
Vi køler din hud under og efter laser behandlingen med vores kølemaskine.

Det er vigtigt at du i timerne behandlingen rigeligt med vand.

Almindelig bivirkninger er at vil du kunne opleve hævelse i området 1-2 dage efter,  du vil ogå kunne opleve at det kløer i ophelingsprocessen 1- 2 uger efter behandlingen. 

En sjælden bivirkning er at du kan få vabler  1-4 dage efter behandlingen.

Yderst sjældent bivirkninger er at der kan dannes arvæv. Risikoen for at ardannelse er meget små, men det er muligt. Dette kan ske hvis vores instruktioner om efterbehandling ikke følges. Der er en lille risiko for hyperpigmentering/hypopigmentering, som vi informerer om under din første konsultation/behandling.